BUITENnieuws

BUITEN!werktijd

Geschreven op

BUITEN!werktijd is Huissens eerste vrijmibo Eindelijk heeft Huissen een eigen vrijmibo. Deze vrijdagmiddagborrel voor hen die werken of anderszins aan het weekend toe zijn is ook nog eens op een heerlijke plek. Namelijk de pas geopende strandzaak BUITEN! Lees meer »

BUITEN!spelen

Geschreven op

Iets heel fijns voor de zomerse zaterdagen. Een dag/avond waarop in Huissen niet zo heel veel te doen is. Vanaf komende zaterdag organiseren we iedere zaterdag*: BUITEN!spelen. Ofwel, zangeres begeleid door (live) akoestische muziek. Lees meer »

BUITEN!silent disco

Geschreven op

EERSTE SILENT DISCO BIJ BUITEN De eerste Silent Disco in Huissen! En nog wel buiten! Sterker nog, bij BUITEN! Zaterdag 31 augustus is de primeur. Vanaf ongeveer 20.00 uur (nĂ  de akoestische sessie met Mood) kunnen de hoofdtelefoons op en kan er (in stilte) gedanst worden. Lees meer »

BUITEN!yoga

Geschreven op

Leg jij jouw matje naast die van mij? Wist je dat het heel fijn is om de ochtend met yoga in de BUITENlucht op te starten? Met de schaduw van de bomen, de zon door de blaadjes en de vogels tjilpend op de achtergrond. Lees meer »

BUITEN!COMEDY!

Geschreven op

NIEUW OP DONDERDAG: COMEDY! Alweer een nieuwe activiteit bij BUITEN! Nu is het de beurt aan comedy. En wel komende donderdag (de 22e) al en daarna om de week op donderdag, met telkens host/stand-upper/mc Coen van den Aardweg en telkens twee andere comedians. Lees meer »

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Voor de uitgebreide Agenda

kijk hier >>