BUITENnieuws

BUITEN!werktijd

Geschreven op

BUITEN!werktijd is Huissens eerste vrijmibo Eindelijk heeft Huissen een eigen vrijmibo. Deze vrijdagmiddagborrel voor hen die werken of anderszins aan het weekend toe zijn is ook nog eens op een heerlijke plek. Namelijk de pas geopende strandzaak BUITEN! Lees meer »

BUITEN!spelen

Geschreven op

Iets heel fijns voor de zomerse zaterdagen. Een dag/avond waarop in Huissen niet zo heel veel te doen is. Vanaf komende zaterdag organiseren we iedere zaterdag*: BUITEN!spelen. Ofwel, zangeres begeleid door (live) akoestische muziek. Lees meer »

BUITEN!silent disco

Geschreven op

EERSTE SILENT DISCO BIJ BUITEN De eerste Silent Disco in Huissen! En nog wel buiten! Sterker nog, bij BUITEN! Zaterdag 31 augustus is de primeur. Vanaf ongeveer 20.00 uur (nà de akoestische sessie met Mood) kunnen de hoofdtelefoons op en kan er (in stilte) gedanst worden. Lees meer »

BUITEN!yoga

Geschreven op

Leg jij jouw matje naast die van mij? Wist je dat het heel fijn is om de ochtend met yoga in de BUITENlucht op te starten? Met de schaduw van de bomen, de zon door de blaadjes en de vogels tjilpend op de achtergrond. Lees meer »

BUITEN!COMEDY!

Geschreven op

NIEUW OP DONDERDAG: COMEDY! Alweer een nieuwe activiteit bij BUITEN! Nu is het de beurt aan comedy. En wel komende donderdag (de 22e) al en daarna om de week op donderdag, met telkens host/stand-upper/mc Coen van den Aardweg en telkens twee andere comedians. Lees meer »

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>