Zakelijk

Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.

De juiste zorg en aandacht voor jezelf en jouw gasten c.q. professionele relaties staat voorop. Graag adviseren wij op het gebied van aankleding, eten en drinken, inrichting en ondersteunende zaken zoals licht, geluid, communicatie en andere facilitaire zaken. In de kleine zaal (25 tot 100 personen), de grote zaal (tot 300 personen) of juist op de entresol, in de 'skybox'. In ieder vertrek zijn de randzaken perfect: beamers, projectieschermen, meubilair. wifi, licht en geluid en... bar ;-)

Onder zakelijk verstaan wij ook de verzorging van een feest voor al je medewerkers en (zakelijke relaties.) Als we de zalen schakelen dan kunnen er maar liefst ruim 400 personen terecht. We hebben ruime ervaring met de organisatie van bedrijfsfeesten, klein of groot... je medewerkers en relaties zullen het altijd als groots ervaren.

En zoals jouw bedrijf om maatwerk wordt gevraagd, dan doen wij dat ook! Want ieder zakelijk event is uniek. Van businessontbijt met bubbels tot booming bedrijfsfeest. Het moet een onvergetelijke, spetterende ochtend, middag/avond worden. Succes vier je in de Buitenpoort! Kom snel voor een kop koffie, thee of ander drankje en bespreek met ons de eindeloze mogelijkheden.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda

STONES SESSIONS

“Let’s spend the night together”!! De de Lees meer »

Voor de uitgebreide Agenda kijk hier >>