Over ons

Wie zijn wij? 

De Buitenpoort aan de Helmichstraat in Huissen wordt sinds november 2000 met veel succes en vooral plezier gerund door ons, Herman van Gellecum en Bianca Visser. ,,En ons geweldige team. Wij staan voor het verzorgen van topgastvrijheid. Goede prijs-kwaliteit verhouding bieden voor ieder feest, vergadering, bijeenkomst van welke signatuur dan ook. Blijven verrassen. Verwachtingen overtreffen.'' Lees verder >> 

De accommodatie.

In het hart van het historische stadje en Bourgondische Huissen is De Buitenpoort gevestigd. Met recht een multifunctioneel horecabedrijf. Voor ieder feest of bijeenkomst, klein of groot. Van kraamschudden tot koffietafel, van verjaardagsborrel tot bedrijfsfeest en van kinderpartijtje tot carnaval. Ieder vertrek -of koppeling daarvan- kan iedere gelegenheid en iedere groep herbergen. Van vijf tot vijfhonderd personen. Binnen én buiten! Meer info over onder meer over onze entree, grote zaal, kleine zaal, entresol en ons terras? Lees verder >>

Onze beide zalen beschikken over klimaatbeheersing, professionele geluidsinstallatie, beamers, beeld- en projectieschermen, WIFI en een speciaal lichtsysteem om de juiste sfeer te creëren.
Tevens voldoende sanitaire ruimtes, ook voor minder validen. De Buitenpoort is voor minder validen prima toegankelijk. 

Nabij zijn er genoeg parkeermogelijkheden; bij/voor het pand (aan de Helmichstraat), aan de overzijde bij Achter de Gracht, aan de zijkant (Kloosterlaan) en iets verder het grote parkeerterrein achter de dijk bij Albert Heijn (aan de Stadsdam). 

Genoeg gesproken! Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Bekijk de foto's en je begrijpt vast wat wij bedoelen ;-) Of check de virtuele (Google)tour door onze accommodatie en erbuiten. We hopen dat het je bevalt, veel kijkplezier!

 

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>