Evenementen

Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live (rock) concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over comedynight met cabaretiers en stand-up comedians, jamsessie/open podium met lokale live muzikanten, de Huissense Dag, de smartlappenmiddag Ik Hou van Holland en Huissen, de Kermis Kick-off op zaterdag met een top coverband, klassiek concert, Back to the Music,  toneelvoorstelling, Swingnight en het sfeervolle Huissen bij Kaarslicht. Jij bent vast en zeker wel eens op een van de hier voor genoemde evenementen geweest! 

De Buitenpoort vervult in Huissen, de gemeente Lingewaard en zelfs in de omgeving een belangrijke rol als organisator van een enorm divers aanbod van publieke evenementen. Op cultureel vlak, in de meest brede zin van het woord. Voor jong en oud, al is leeftijd maar een nummer, vinden wij.

Wil je zelf een evenement organiseren? Neem gerust met ons contact op. Voor een goed idee en/of concept reserveren we graag een datum in de (drukke) evenementenagenda van de Buitenpoort! 

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda

STONES SESSIONS

“Let’s spend the night together”!! De de Lees meer »

Voor de uitgebreide Agenda kijk hier >>