Evenementen

Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live (rock) concert, cabaret. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over comedynight met cabaretiers en stand-up comedians, jamsessie/open podium met lokale live muzikanten, de Huissense Dag, de smartlappenmiddag Ik Hou van Holland en Huissen, de Kermis Kick-off op zaterdag met een top coverband, klassiek concert, Back to the Music,  toneelvoorstelling, Swingnight en het sfeervolle Huissen bij Kaarslicht. Jij bent vast en zeker wel eens op een van de hier voor genoemde evenementen geweest! 

De Buitenpoort vervult in Huissen, de gemeente Lingewaard en zelfs in de omgeving een belangrijke rol als organisator van een enorm divers aanbod van publieke evenementen. Op cultureel vlak, in de meest brede zin van het woord. Voor jong en oud, al is leeftijd maar een nummer, vinden wij.

Wil je zelf een evenement organiseren? Neem gerust met ons contact op. Voor een goed idee en/of concept reserveren we graag een datum in de (drukke) evenementenagenda van de Buitenpoort! 

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>