Agenda

Holthuus Music Festival

Holthuus Music Festival Wij zouden, voor het 40 jarig bestaan van ’t Holthuus, twee jaar geleden een feestavond in de Buitenpoort organiseren voor ouders/verzorgers, oud-leerlingen en (oud)collega’s. De

Lees meer »

Kermiszaterdag met LIVE Summerland

Zaterdagavond 24 september speelt Summerland De Buitenpoort weer plat met hun fantastische muziek. Van meezinger tot rockclassic tot guilty pleasure tot hit. Vanaf 20:30 uur gaan we helemaal los!

Lees meer »

Deutsche Mittag

Deutsche Mittag: dit wil je natuurlijk niet missen! Blok deze datum vast in je agenda, het programma volgt binnenkort. Hou onze socials en de website in de gaten!

Lees meer »

Thijs Kemperink

We zijn blij dat we hem weer hebben kunnen strikken. Thijs Kemperink! Voor de vierde maal in De Buitenpoort. Op donderdag 10 november gaat hij zijn try-out voorstelling spelen van zijn nieuwe programma "Halverwege".

Lees meer »

Tickets

 

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>