Agenda

Huissen bij Kaarslicht

Huissen bij Kaarslicht. Jaarlijks genieten in een sfeervolle Buitenpoort met dit jaar LIVE: Flash Back! We hoeven de band Flashback nauwelijks te introduceren; het is Huissens oudste en bekendste band.

Lees meer »

Top 2000 met Summerland

Zaterdagavond 17 december Top 2000 in De Buitenpoort met live Summerland! We gaan er als vanouds weer een mega gezellige avond van maken. De lekkerste meezingers en tofste hits allertijden, gespeeld door deze fantastische...

Lees meer »

Stones-avond met Exile

Eerste paasdag 9 april “Stones-avond” met Exile Niet meer weg te denken op eerste Paasdagavond de “Stones-avond” bij De Buitenpoort. Deze keer met “EXILE”. De band o.a. bekend van

Lees meer »

Tickets

 

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>