Agenda

Stones-avond met Exile

Eerste paasdag 9 april “Stones-avond” met Exile Niet meer weg te denken op eerste Paasdagavond de “Stones-avond” bij De Buitenpoort. Deze keer met “EXILE”. De band o.a. bekend van

Lees meer »

Blues(rock)avond met Grollo (Cuby tribute) + support act

Zaterdag 15 april 2023 Blues(rock)avond met Grollo (Cuby tribute) + support act GROLLO, de enige en daarmee ook de beste Cuby and the Blizzards tribute band van Nederland in De Buitenpoort.

Lees meer »

Koningsnacht

De avond voor Koningsdag is bij/in De Buitenpoort al jarenlang het podium voor stevige rock. Geen avond voor tere zieltjes. Dit jaar voor het eerst BuitenpoortLive in samenwerking met TLH Presents.

Lees meer »

Koningsdag 2023

Op Koningsdag is er een tribute to “Fleetwood Mac”. Bij De Buitenpoort is er een tribute to “Fleetwood Mac”. De 7-koppige band “Fleetwood Max” neemt je mee 'terug in de tijd', waarbij de nadruk wordt gelegd op het album; R...

Lees meer »

Tickets

 

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>