Uitvaartplechtigheid

Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een even discrete als intieme als warme als rustgevende plek voor. Het is zelfs mogelijk om te gedenken met de kist te midden van nabestaanden en geliefden. Condoleance en/of rouwdienst krijgt zo wel een heel persoonlijk tintje. Door prima audio-/visuele en technische faciliteiten als geluidsinstallatie, projectiescherm, beamer en wifi is het mogelijk om met muziek en beelden de plechtigheid te vervolmaken.

Met de passende verzorging van de innerlijke mens (van cake tot koffie, van bier tot bubbels en van broodje tot buffet of zelfs walking dinner) wordt de plechtigheid helemaal onvergetelijk.  

We streven naar een ongedwongen sfeer en willen graag al uw zorgen rondom deze emotionele gebeurtenis uit handen nemen. Samen kunnen we afspraken maken voor het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda

Linedance middag

Al 12,5 jaar dans plezier in de Buitenpoort Sin... Lees meer »

Exodus wandeltocht

Op zaterdag 29 juni vindt de 9e Exoduswandeltoc... Lees meer »

Back to the Music

Back to the Music bij De Buitenpoort The Crown... Lees meer »

Voor de uitgebreide Agenda kijk hier >>