Uitvaartplechtigheid

Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een even discrete als intieme als warme als rustgevende plek voor. Het is zelfs mogelijk om te gedenken met de kist te midden van nabestaanden en geliefden. Condoleance en/of rouwdienst krijgt zo wel een heel persoonlijk tintje. Door prima audio-/visuele en technische faciliteiten als geluidsinstallatie, projectiescherm, beamer en wifi is het mogelijk om met muziek en beelden de plechtigheid te vervolmaken.

Met de passende verzorging van de innerlijke mens (van cake tot koffie, van bier tot bubbels en van broodje tot buffet of zelfs walking dinner) wordt de plechtigheid helemaal onvergetelijk.  

We streven naar een ongedwongen sfeer en willen graag al uw zorgen rondom deze emotionele gebeurtenis uit handen nemen. Samen kunnen we afspraken maken voor het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.  

Hieronder ziet u een van onze vele mogelijke opstellingen.

 

informatie aanvragen

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>