Feesten

Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!

Want bij ons kun je terecht voor ieder feest, van enkele personen in de kleine zaal, de entresol of op het terras tot enkele honderden personen in de grote zaal. We kunnen de diverse vertrekken ook schakelen zodat er nog meer ruimte en mogelijkheden ontstaan. Aan de hand van jouw wensen bepalen we samen de indeling en de sfeer.

Graag denken we met je mee over de invulling van andere zaken die de beleving van jouw feest onvergetelijk maken, zoals de verzorging van eten en drinken en entertainment.  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bij voorkeur onder het genot van een kopje koffie of thee in De Buitenpoort zelf. Want 'zien zegt meer dan duizend woorden'. Graag tot ziens!

Offerte aanvragen

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>

Sfeerimpressie Feesten

Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer.
Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol