Feesten

Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!

Want bij ons kun je terecht voor ieder feest, van enkele personen in de kleine zaal, de entresol of op het terras tot enkele honderden personen in de grote zaal. We kunnen de diverse vertrekken ook schakelen zodat er nog meer ruimte en mogelijkheden ontstaan. Aan de hand van jouw wensen bepalen we samen de indeling en de sfeer.

Graag denken we met je mee over de invulling van andere zaken die de beleving van jouw feest onvergetelijk maken, zoals de verzorging van eten en drinken en entertainment.  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bij voorkeur onder het genot van een kopje koffie of thee in De Buitenpoort zelf. Want 'zien zegt meer dan duizend woorden'. Graag tot ziens!

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda

STONES SESSIONS

“Let’s spend the night together”!! De de Lees meer »

Voor de uitgebreide Agenda kijk hier >>