Agenda

Brassband Gelderland

Brassband Gelderland nodigt u van harte uit voor een gezellig theeconcert op Vaderdag. We bieden u onder het genot van een kop koffie of thee een gevarieerd programma, er mag zelfs gedanst worden! De entree is gratis.

Lees meer »

Midzomerrun Huissen

De 1e Midzomerrun Huissen 21 juni 2023 Op woensdag 21 juni a.s. organiseert onze loopgroep de 1e Midzomerrun door de straten van Huissen. Er is een parcours uitgezet van 5 km met start en finish bij Partycentrum “De Buiten...

Lees meer »

Exodus Wandeltocht 2023

Op zaterdag 24 juni 2023 vindt de Exoduswandeltocht plaats met maar liefst 5 varianten in afstanden. Deze tocht der tochten stelt de evacuatie centraal die verbonden is aan het mislukken van de Operatie Market Garden.

Lees meer »

Back to the Music

Back to the Music, info volgt nog

Lees meer »

Huissensedag 2023

Huissense Dag 2023 Jaarlijks drukbezocht evenement op de vijfde dinsdag in juli of eerste dinsdag in augustus. Met braderie, dus ontelbare kramen, vermaak voor kinderen en optredens van diverse artiesten.

Lees meer »

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>