Agenda

Midzomerrun Huissen

Woensdagvond 19 juni is Huissen er weer klaar voor; de Midzomerrun 2024! Om 19.30 uur zal het startschot klinken in de Helmichstraat bij Partycentrum De Buitenpoort van de tweede editie van deze run die hardlopers van alle...

Lees meer »

Exodus wandeltocht

Op zaterdag 29 juni 2024 vindt de 13e Exoduswandeltocht plaats met maar liefst 5 varianten in afstanden. Deze tocht der tochten stelt de evacuatie centraal die verbonden is aan het mislukken van de Operatie Market Garden.

Lees meer »

Cover 4U Summer Festival

Cover 4 U summer festival Nieuw bij De Buitenpoort het “Cover 4 U summer festival” op zondag 30 juni. Kom kijken, hopelijk met een heerlijk zonnetje, luisteren en genieten met een lekker koel drankje en hapje naar 4 coverb...

Lees meer »

Nijmeegse Vierdaagse bij de Buitenpoort

Maak de Vierdaagse live mee bij De Buitenpoort. De route van de eerste dag Vierdaagse, de stoer(st)e wandelaars -yep, die van 50 km- komen dinsdagochtend 16 juli door Huissen.

Lees meer »

Huissensedag 2024

Huissense Dag 2024 Jaarlijks drukbezocht evenement op de vijfde dinsdag in juli of eerste dinsdag in augustus. Met braderie, dus ontelbare kramen, vermaak voor kinderen en optredens van diverse artiesten.

Lees meer »

Kermiszaterdag met LIVE Summerland

De Huissense kermis start je natuurlijk in De Buitenpoort! De Kermis Kick-off met Summerland zaterdag is al jaren een traditie. Zaterdagavond 21 september speelt Summerland De Buitenpoort weer plat met hun fantastische muz...

Lees meer »

Deutsche Mittag

Op kermiszondag de Deutsche Mittag. Zet in je/jullie agenda! Programma volgt nog......

Lees meer »

Thijs Kemperink:  “Overdrieve ku-j het beste met nen boot”.

Verwacht. Do. 14 november : Thijs Kemperink: “Overdrieve ku-j het beste met nen boot”. Try out van deze “dialect” voorstelling die ook goed past in Huissen. Thijs gaat de voorstelling spelen van Friesland tot aan Limburg. Thijs k

Lees meer »

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>