Huwelijksfeest

Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!

Steeds meer aspirant bruiden en bruidegoms kiezen er voor om op de feestlocatie in de echt te worden verbonden. En dat kan dus in De Buitenpoort, als een van de weinige plekken in de gemeente Lingewaard! Ideaal. Je ouders, familie, vrienden en andere geliefden om je heen op de 'mooiste dag  van je leven'. Als altijd in de meest sfeervolle setting die je maar wenst.

Met onze ruime ervaring met het verzorgen van huwelijksfeesten van iedere grootte, kun je met een gerust hart ons jouw zorgen uit handen geven. Zodat jij en je geliefde (m/v) zelf ten volle kunnen genieten. Van het eerste gesprek tot 'the day after' kunnen we je bijstaan met een even creatieve als originele als persoonlijke benadering t.a.v. decoratie, indeling, ambiance, eten en drinken en entertainment. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bij voorkeur bespreken we je wensen en die van jouw 'aanstaande' onder het genot van een kopje koffie of thee of ander drankje in De Buitenpoort zelf. Want 'zien zegt meer dan duizend woorden'. Graag tot ziens! 

Offerte aanvragen

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>

Sfeerimpressie Huwelijksfeest

Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer.
Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol