Huwelijksfeest

Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!

Steeds meer aspirant bruiden en bruidegoms kiezen er voor om op de feestlocatie in de echt te worden verbonden. En dat kan dus in De Buitenpoort, als een van de weinige plekken in de gemeente Lingewaard! Ideaal. Je ouders, familie, vrienden en andere geliefden om je heen op de 'mooiste dag  van je leven'. Als altijd in de meest sfeervolle setting die je maar wenst.

Met onze ruime ervaring met het verzorgen van huwelijksfeesten van iedere grootte, kun je met een gerust hart ons jouw zorgen uit handen geven. Zodat jij en je geliefde (m/v) zelf ten volle kunnen genieten. Van het eerste gesprek tot 'the day after' kunnen we je bijstaan met een even creatieve als originele als persoonlijke benadering t.a.v. decoratie, indeling, ambiance, eten en drinken en entertainment. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bij voorkeur bespreken we je wensen en die van jouw 'aanstaande' onder het genot van een kopje koffie of thee of ander drankje in De Buitenpoort zelf. Want 'zien zegt meer dan duizend woorden'. Graag tot ziens! 

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda

STONES SESSIONS

“Let’s spend the night together”!! De de Lees meer »

Voor de uitgebreide Agenda kijk hier >>