Tickets

Top 2000 in De Buitenpoort

GAAT VANWEGE CORONA NIET DOOR! Volgend jaar gaan we er hopelijk weer een knalfeest van maken.

Iedereen die kaartjes heeft gekocht ontvangt uiterijk 30 december 2021 zijn geld terug. 

Zaterdagavond 18 december Top 2000 in De Buitenpoort met live Summerland! We gaan er als vanouds weer een mega gezellige avond van maken. De lekkerste meezingers en tofste hits!

Top 2000 zal geheel coronaproof zijn volgens de op dat moment geldende maatregelen. Hierdoor weten we ook nog geen begin- en eindtijd, dit zal t.z.t. bekend worden gemaakt (houd onze website en socials hiervoor goed in de gaten!). 

Dit evenement is 18+

Overige Evenementen

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>