BUITEN!COMEDY!

NIEUW OP DONDERDAG: COMEDY!

Alweer een nieuwe activiteit bij BUITEN!

Nu is het de beurt aan comedy.

En wel komende donderdag (de 22e) al en daarna om de week op donderdag, met telkens host/stand-upper/mc Coen van den Aardweg en telkens twee andere comedians. We noemen het BUITEN! de lijntjes. 
Omdat alle lolbroeken qua humor nou niet echt binnen de lijnen kleuren. Verwacht harde, eh snoeiharde, grappen. Foute humor. Vet lachen. Met deze donderdag Arjan Kleton en Rogier Kahlmann en jullie gastheer Coen van den Aardweg.

Enne, entree gratis he.

Wil je een goeie zitplek, kom dan op tijd.

Ontvangst is vanaf 19.00 uur, het begint om 19:30 uur.

Al mag je natuurlijk ook eerder komen.

Zeker als het mooi weer is. Kun je nog zonnen, eten en drinken


Programma komende tijd (voor zover bekend).
5 sept - Odette van de Molen & Badr Magharani
3 okt - Raymond Hofkens & Eric Goossens
17 okt - Davey Turnhout & Onno Lolkema

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>