BUITEN!spelen

Iets heel fijns voor de zomerse zaterdagen.
 
Een dag/avond waarop in Huissen niet zo heel veel te doen is.
 
Vanaf komende zaterdag organiseren we iedere zaterdag*: BUITEN!spelen.
Ofwel, zangeres begeleid door (live) akoestische muziek. Vanaf 16.30 uur zijn de eerste tonen te horen. Door telkens een andere zangeres annex begeleiding. En het zijn niet de minsten hoor! Ingrid Striek (o.a. The Dutch Cher), Mieke en Marty alias Mood (ook New Sensation), Karlijn Nijkamp (zingt in bekende horeca in Arnhem en Nijmegen) en Huissens talent Femke Kempkes. 

De afsluiting van deze reeks akoestische optredens wordt verzorgd door de uit Huissen afkomstige en in Nederland aan de weg timmerende singer/songwriter Milo Groenhuijzen.
Hij komt zelfs met 'zijn' voltallige band MILO optreden! 

Hier het overzicht van de data en de optredende artiesten.
 
Entree: vrij. Zie je (komende) zaterdag! 
JUNI
29 Ingrid Striek
JULI
6 Ingrid 
13 Femke Kempkes
20 Ingrid 
27 Femke
AUGUSTUS
3 Karlijn Nijkamp
10 Ingrid
17 Karlijn
24 Mood (Mieke en Marty)
31 Mood (Mieke en Marty)
SEPTEMBER
7 - (ga naar festival Under the Milkyway, naast ons!)
14 Femke
21 Ingrid 
28 MILO
Bij (heel) slecht weer wordt niet BUITEN! gespeeld  Want dan blijft men vooral binnen. 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>