BUITEN!silent disco

EERSTE SILENT DISCO BIJ BUITEN

 De eerste Silent Disco in Huissen! En nog wel buiten! Sterker nog, bij BUITEN! Zaterdag 31 augustus is de primeur. Vanaf ongeveer 20.00 uur (nà de akoestische sessie met Mood) kunnen de hoofdtelefoons op en kan er (in stilte) gedanst worden. 

< bestel online je tickets >

Daarom heet de avond ook DANS BUITEN! in stilte. Al zullen er heus wel eens kreten van verrukking te horen zijn bij bepaalde nummers en/of ooh’s en aah’s te horen zijn. Echte fanatiekelingen annex muziekkenners zullen teksten meezingen. De bezoekers/dansers hebben op hun met led-lampjes getooide hoofdtelefoons keuze uit drie kanalen waarop – uiteraard – diverse soorten muziek te horen is. Op kanaal 1 draait DJ Evie haar songs, op kanaal 2 DJ Kinki Sminki en op 3 Bar Team BUITEN!

Staat de persoon de muziek op dat moment even niet aan, dan schakelt die simpel en snel over door een knopje op de hoofdtelefoon om te zetten.

BEPERKT TOEGANG

Er is op zaterdag 31 augustus maar beperkt toegang, vanwege leeftijd (18+) en vanwege het aantal hoofdtelefoons.

In de voorverkoop kan er voor €5 een reserveringsticket worden gekocht om zo als eerste kans te maken op een hoofdtelefoon.

Bij BUITEN! krijgt men dan een polsbandje en dan kan een hoofdtelefoon bemachtigd worden en de dansvloer betreden worden.

Bij het verlaten van de dansvloer wordt de hoofdtelefoon weer ingeleverd c.q. aan een ander uitgereikt.

Ook aan de bar kan een bandje gekocht worden.

DANS BUITEN! in stilte begint om 20.00 uur, direct na de akoestische zangsessie van/door Mood.

Die start om 16.30 uur.

< bestel online je tickets >

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>