Stones-avond met Exile

Eerste paasdag 9 april “Stones-avond” met Exile

Niet meer weg te denken op eerste Paasdagavond de “Stones-avond” bij De Buitenpoort. Deze keer met “EXILE”. De band o.a. bekend van hun deelname aan het SBS6 programma ‘ The Tribute-Battle of the bands’, focust voornamelijk op de rauwe energie van “The Rolling Stones” uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Vooral omdat het deze periode in de rock-'n-rollgeschiedenis was die The Stones onvergetelijk maakte!

Exile opgericht in 2019 maakte een snelle start met gigs door heel Nederland, Duitsland en België. Ook in 2023 loopt hun agenda al aardig vol. Het is een groep professionele muzikanten die al jaren samenwerken en elkaar leerden kennen tijdens het spelen met o.a. Herman Brood, Gruppo Sportivo, Normaal e.a. De liefde voor de muziek van The Rolling Stones bracht de  groep “Rock 'n roll-verslaafden” weer samen om Exile te vormen.

Aanvang 21.00 uur,

Zaal open 20.00 uur.

Ticketprijs: € 13,50 incl. service kosten

Bestel je tickets hier

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>