Proef de Muziek....

DE BUITENPOORT WORDT (EVEN) RESTAURANT!

Fine dining met live gespeelde verzoeknummers

<bestel online je tickets>

Donderdag 10 oktober a.s. ziet bij ons een nieuw eetconcept het levenslicht. De Buitenpoort is ‘s avonds omgetoverd tot (tijdelijk)restaurant, waar een even heerlijk als verfijnd vijfgangen walking dinner wordt geserveerd. Bijzonder: de gasten bepalen de muziek. Duo Mood speelt live en akoestisch verzoeknummers. De naam: Proef de Muziek.

 Mede door onze totaal vernieuwde en hypermoderne keuken keert de restaurantfunctie van De Buitenpoort van vroeger even terug. Maar vooral door de mooie samenwerking die is aangegaan en die uitgemond is in een vernieuwend eetconcept.

Met als gastronomisch leider, kok Roy Jansen van Buitenpoort Catering in Bemmel. Die een even heerlijk als verfijnd vijfgangen walking dinner heeft samengesteld. De gerechten worden in een ongedwongen sfeer geserveerd. Dus geen gedekte tafels, maar relaxt aan lage en hoge tafels dineren.

Er is ook een muzikaal leider; Mood. Het duo speelt live en akoestisch liedjes waarvan de dinerende gasten ‘in the mood’ raken. Het nieuwe eetconcept draagt de toepasselijke naam: Proef de Muziek. Naast de menukaart ligt dan ook de keuzekaart met daarop songs die gasten als verzoekje ter plekke in kunnen dienen. De Buitenpoort is die avond dus niet zomaar een restaurant, maar een beleving op zich. Waar alle zintuigen worden geprikkeld.

De aankleding is stijlvol en warm en de bediening los en charmant. Proef de Muziek is uitermate geschikt voor een avondje uit als stel, maar ook met een groepje vriendinnen. Bij gebleken succes zal dit concept vaker plaatsvinden. 

Voor Proef de Muziek op donderdag 10 oktober (inloop vanaf 17.30 uur) dient -uiteraard- vooraf gereserveerd worden. De prijs per persoon is €32,50. Dat via de link hieronder en hierboven.

En dit is het menu :

 

Menu 10 oktober De Buitenpoort

Crostini starters om in de Mood te komen:

- gerookte zalm, safraan-moussaise

- ganda ham, gedroogde olijf

- paddenstoelen duxelles, bieslook

- Vitello tonato gemixt in nieuwe stijl:

- Tartaar van kalfsvlees, bagatelle  van kalfsrosbief gevuld met rucolapesto, tonijn mayonaise en een gebakken kwartelei

- Cremeuse van kerrie, geroosterde gamba, schuim van kokos

- Geserveerd met mini broodjes en dips

- Chicken on the dance floor:

- Kipdijen met najaarsgroenten in rodewijnsaus, groene kruiden mouseline

Cake on the bar:

- Wittechocolade cheesecake, frambozen, gesuikerde noten crumble  

 

Prijs per persoon € 32,50  dat het excl. drank is

Ook leuk om cadeau te doen!

‘Dieetwensen of voedselallergie of -intolerantie? Geen probleem, meld het svp vooraf via info@debuitenpoort.nl. Dan kunnen we er rekening mee houden en komen we op de avond zelf niet voor verrassingen te staan. Bij voorbaat dank!

 

<bestel online je tickets>

Er is beperkt plaats, dus wees op tijd.

Graag tot ziens!’’ 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>