Direct tickets bestellen

Proef de Muziek op 10 oktober 2019

Naar het producten overzicht

€ 32,50 Inclusief 9% BTW
Proef de Muziek op 10 oktober 2019
Op voorraad

Fine dining met live gespeelde verzoeknummers

Donderdag 10 oktober a.s. is de dag dat een nieuw eetconcept in Huissen het levenslicht ziet. De Buitenpoort is ‘s avonds omgetoverd tot restaurant, waar een even heerlijk als verfijnd 5 gangen walking dinner wordt geserveerd. Bijzonder: de gasten bepalen de muziek. Duo Mood speelt live en akoestisch verzoeknummers. De naam: Proef de Muziek.

Met als gastronomisch leider, kok Roy Janssen van Buitenpoort Catering in Bemmel. Die een even heerlijk als verfijnd 5 gangen walking dinner heeft samengesteld. Er is ook een muzikaal leider; Mood. Het duo speelt live en akoestisch liedjes waarvan de dinerende gasten ‘in the mood’ raken. Het nieuwe eetconcept draagt de toepasselijke naam: Proef de Muziek.

Belevenis

Naast de menukaart ligt dan ook de keuzekaart met daarop songs die gasten als verzoekje in kunnen dienen. De Buitenpoort is die avond dus niet zomaar een restaurant, maar een belevenis. Waar alle zintuigen worden geprikkeld. ,,Het vernieuwende aspect gaat mooi hand in hand met de nostalgie van de teruggekeerde restaurantfunctie. Het leent zich voor een avondje uit als stel, maar ook met een groepje vriendinnen. Bij gebleken succes gaan we dit natuurlijk vaker organiseren.’’

Voor Proef de Muziek op donderdag 10 oktober (inloop vanaf 17.30 uur) dient -uiteraard- vooraf gereserveerd worden; via Debuitenpoort.nl.

Menu 10 oktober De Buitenpoort

Crostini starters om in de Mood te komen:

- gerookte zalm, safraan-moussaise

- ganda ham, gedroogde olijf

- paddenstoelen duxelles, bieslook

- Vitello tonato gemixt in nieuwe stijl:

- Tartaar van kalfsvlees, bagatelle  van kalfsrosbief gevuld met rucolapesto, tonijn mayonaise en een gebakken kwartelei

- Cremeuse van kerrie, geroosterde gamba, schuim van kokos

- Geserveerd met mini broodjes en dips

- Chicken on the dance floor:

- Kipdijen met najaarsgroenten in rodewijnsaus, groene kruiden mouseline

Cake on the bar:

- Wittechocolade cheesecake, frambozen, gesuikerde noten crumble  

 

Prijs per persoon € 32,50

Als er dieet wensen zijn, geef ze door!

Er is beperkt plaats, dus wees op tijd.

Graag tot ziens!’’ 

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda