Koningsnacht

De avond voor Koningsdag is bij/in De Buitenpoort al jarenlang het podium voor stevige rock.

Geen avond voor tere zieltjes.

Dit jaar voor het eerst BuitenpoortLive in samenwerking met TLH Presents.

De eerste band op het podium: “The Tiger Love Machine”. Energieke, strakke en vooral harde rock in de beste grunge-traditie. Zelf noemen ze hun muziek cowboy grunge. Om maar met de deur in huis te vallen, je hoort direct dat Nirvana hun grootste inspiratiebron is. Tja, je komt er niet onderuit. En ze stonden een aantal jaar geleden al eens op festival “Under the Milky Way”.

Net als de tweede band “Blond Animal”. Samengesteld uit “local Heroes” en een aantal jaren al vaste afsluiter op de vrijdag op dit festival met verschillende tributes. Deze Koningsnacht gaan ze nog een ’n keer voor de Golden Earring. De muziek die verschillende generaties aanspreekt. Meer dan 40 jaar rock ‘n’ roll-historie van eigen bodem. Het repertoire is allesomvattend, van stampende rocksongs tot en met de mooiste ballads en alles wat er tussenin te vinden is. Naast de mega-hits als bv “Twilight Zone”, “Radar Love”, “Devil made me do it” en “Long Blond Animal” komen er ook een aantal LP-klassiekers voor de echte liefhebbers voorbij.

Komt het zien en vooral horen, als je durft! Op woensdag 26 april dus.

De zaal is om 20.30 uur open.

Aanvang circa 21.00 uur. Kom dus op tijd, want dit wil je niet missen.

Tickets € 11,00 bestel je hier

TLH-presents leden hebben gratis entree op vertoon van het TLH polsbandje.

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>