Koningsnacht

Koningsnacht = Rocknacht

De avond voor Koningsdag is bij/In De Buitenpoort al jarenlang het podium voor stevige rock. Geen avond voor tere zieltjes.  Er treden traditioneel tribute bands op, net als op Koningsdag maar dan met het betere gitaar en drumwerk.

Dit jaar maar een band maar wel avondvullend. “DeepWhite” met het beste van Whitesnake en Deep Purple. Twee muzikale vrienden; de een die de gitaarriffs van Sykes, Vai en Blackmore niet schuwt, de ander die kan schreeuwen als Gillan en blèren als Coverdale, stonden aan de wieg van deze band die de grootste kneiters van zowel Deep Purple als Whitesnake speelt.

De zesmans formatie ragt in twee sets onder meer Smoke on the water, Black Night, Woman from Tokyo, Mistreated, Child in time, Fool for your loving, Stormbringer, In the still of the night,  Sweet talker en Here I go again er door heen. En wie ook nog bekende stevige feestnummers van o.a. ACDC, Europe en Van Halen.

Komt het zien en vooral horen, als je durft!

Op dinsdag 26 april dus. vanaf 20.00 uur is de zaal open.

Aanvang circa 21.00 uur.

Kom op tijd. Tickets via de link hieronder.

bestel je tickets online

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>