Classics Party (30+)

Classics Party in De Buitenpoort!

Na de eerste geslaagde editie van de Classics Party zal de er opnieuw gedanst, gesjanst en natuurlijk lekker gedronken worden in De Buitenpoort! Op vrijdagavond 10 maart vanaf 20:30 uur geniet je van 70's, 80's, 90's hits tot nummers uit de huidige Nederlandse top 40. DJ Rob van Genderen draait de beste Dance-Classics, met zijn jarenlange ervaring zorgt hij ervoor dat je alleen nog maar de dansvloer afkomt als je écht een nieuw drankje moet halen ;-). 

Kom ook en mis de Classics niet!!

 

30+ only

Ticketprijs €12,50

 

Bestel je tickets hier

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>