Wie zijn wij

De Buitenpoort aan de Helmichstraat in Huissen wordt sinds november 2000  met veel succes en vooral plezier gerund door ons, Herman van Gellecum en Bianca Visser. ,,En ons geweldige team. Wij staan voor het verzorgen van topgastvrijheid. Goede prijs-kwaliteit verhouding bieden voor ieder feest, vergadering, bijeenkomst van welke signatuur dan ook. Blijven verrassen. Verwachtingen overtreffen.'

Verder staan we voor het meedenken met de (aanstaande) bruid en bruidegom, een partyorganisator of andere ‘opdrachtgevers’. Al spreken we liever van partners. Want samen maken we een plan en komen we tot het beste resultaat. In die zin zijn we dus partners. Het liefst groeien de partners uit tot ambassadeurs van De Buitenpoort waarmee de band voor de lange termijn wordt opgebouwd.'' 

Wat kunnen we voor je betekenen? Eigenlijk alles, het is ons streven om geen nee te zeggen. We gaan veel verder dan alleen het beschikbaar stellen van onze accommodatie. Graag adviseren wij je over de oneindige mogelijkheden op het gebied van drank en spijzen, decoratie, dj's, bands of ander entertainment. Iedere wens is welkom! Door onze ruime ervaring met het verzorgen van ieder type feest hebben we groot netwerk aan professionele partners op elk gebied.

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>