Online IDOLS

Dit jaar is er helaas niet de mogelijkheid om bij elkaar te komen en carnaval te vieren zoals we het gewend zijn, met lekkere biertjes, wijntjes en artiesten. Maaaaar we hebben natuurlijk een alternatief! Dit jaar vindt IDOLS online plaats! 

Je kunt zaterdagavond de optredens van onze artiesten bekijken, en natuurlijk stemmen op je favoriet! Dit alles onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes, die in de door ons samengestelde pakketten zitten. Als je meedoet met deze IDOLS avond maak je kans op leuke prijzen van Huissense ondernemers. De winnaars worden tussen de optredens van onze artiesten door bekend gemaakt. Bestel je kaarten voor de IDOLS avond via de volgende link:

https://bestellen.debroodbarbuitenpoort.nl/

In deze pakketten zitten de lekkerste hapjes en drankjes. Ook vind je hierin deelnamekaarten(en), en van alles om er thuis een feestje van te maken! Bij aankoop van een of meerdere pakketten heb je dus alles in huis voor een gezellige avond ;-).

 

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Voor de uitgebreide Agenda

kijk hier >>