Kermis in De Buitenpoort

Zaterdagavond 25 september live dé kermisband Summerland! De zalen gaan 20:30 uur open, maar let op: zorg ervoor dat je voor 22:00 uur binnen bent! We gaan er (eindelijk) weer een mega gezellige avond van maken; Summerland speelde al bijna iedere feest- en kermistent plat. Van meezingert tot rockclassic tot guilty pleasure tot hit.

Zondagmiddag 26 september natuurlijk de classic: Deutsche Mittag met DJ Hansi Schimanski en live acts! Om 13:00 uur slaan we het biervat aan (TIP: de eerste bezoekers krijgen dan natuurlijk een gratis biertje!). Zij die in stijl verkleed gaan verdienen prijzen, en er is uiteraard Duitse catering ;).

Kermis 2021 is geheel coronaproof: je hebt een herstelbewijs of je kunt laten zien dat je volledig gevaccineerd of negatief getest bent, hebt je ID mee en je hebt een geldig toegangsbewijs.

Deze evenementen zijn beide 21+

 

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>