Accommodatie

De entree
De Buitenpoort heeft een rijke geschiedenis, het hoofdgebouw aan de Helmichstraat dateert van ... . Vele authentieke elementen zijn behouden gebleven of beeldbepalende onderdelen zijn in oude staat teruggebracht. Je feest begint al bij de aanblik van de historische gevel aan de voorzijde. We zijn trots op de geschiedenis van De Buitenpoort en leggen de rode loper voor jou uit!

Grote zaal
Geschikt tot en met ruim 300 personen. Voorzien van prachtig nieuwe 'houttegel' vloer. Kleurrijke wanden. Grote, ruimtelijke bar. Decoraties van (verse) bloemen. Per seizoen aangepast. Goede akoestiek. Middels mobiel (zit)meubilair, (sta)tafels en (draad)gordijnen aan te passen tot de door jou gewenste persoonlijke, intieme setting. Unieke service: door de geïntegreerde, glazen rookgelegenheid hoeven de rokers onder de genodigden niets te missen.
Ideaal voor: bruiloftsfeest, bedrijfsbijeenkomst, discoparty,productpresentatie, familiereünie, concert, uitvaartplechtigheid. 

Kleine zaal
Geschikt tot circa 100 personen. Hoog plafond, speciaal bewerkt voor een goede akoestiek. Onder het lage deel een serreachtige setting bij de authentieke ramen van grond tot plafond, die uitzicht bieden op de levendige Helmichstraat. Podium met intieme zitbankjes. Knusse bar. Met mobiel (zit)meubilair en (sta)tafels is iedere door jou gewenste sfeer te creëren. Rokers kunnen terecht onder een met een buiten openhaard gedecoreerde geveloverkapping. 
Ideaal voor: verjaardagsfuif, kraam-/communiefeest, jubileum, vergadering, businessontbijt, lunchoverleg, zakelijk - of privédiner.       


Entresol

Ofwel tussenverdieping. Bereikbaar vanuit de kleine zaal met een stoere, stevige houten trap. Eenmaal boven een zee aan licht. Uiteraard gecreëerd door de glazen uitbouw. Met ruim uitzicht op een mooi deel van het centrum van Huissen. Voorzien van in hoogte verstelbare tafels, divers zitmeubilair,  audio-/visuele faciliteiten en... een eigen bar! Vanwege de enorme raampartijen ook wel 'skybox' genoemd. Af te schermen van kleine zaal voor meer privacy.  
Ideaal voor:  vergadering, presentatie, verjaardagsfeestje, kinderpartijtje, intieme businessborrel, zakelijk of privé ontbijt, lunch, diner.  


Terras

Lommerrijk gelegen aan de achterzijde/zijkant, grenzend aan de idyllische en met bomen omzoomde Kloosterlaan. Tussen het groen zitten op comfortabele loungebanken en ander fijn terrasmeubilair. Voldoende privacy Goed voor circa ... personen. 
Ideaal voor: verjaardagsfeest, familiebarbecue, businessborrel, productpresentatie, en als extra voor je bruiloftsfeest. We leggen de rode loper alvast voor je uit! 

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>