WORDT VERPLAATST - FLASHBACK FRIDAY!

De overheid heeft maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Hierdoor kan Flashback Friday op 27 maart helaas niet doorgaan. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum laten we dit u via deze site en onze social media zo snel mogelijk weten!

NIEUW 18+ PARTY: FLASHBACK FRIDAY!

Weet je ‘t nog? Die tijd dat je nog MSN’de, buskruitje speelde op ‘t schoolplein en je de Flippo’s nog uit een zak chips haalde?
Op vrijdag 27 maart a.s. gaan we in De Buitenpoort in Huissen nog één keer terug, terug naar die tijd waarin alles beter was!  

Deze avond hoor je de fijnste classics van de 80’s tot en met de 00’s, waarbij stilstaan onmogelijk wordt. Met diverse dj's.
Kortom, al jouw favoriete jeugdherinneringen komen samen op deze memorabele avond vol liefde en gezelligheid 
Van 21.00 tot 01.00 uur (18+).

De ticketverkoop start vanaf 31 januari a.s. om 19:00 uur, via www.jadatickets.nl.

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>