WORDT VERPLAATST - Comedy

<< bestel online je tickets >>

 

De overheid heeft maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Hierdoor kan de Comedy op 26 maart helaas niet doorgaan. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum laten we dit u via deze site en onze social media zo snel mogelijk weten!

Vanavond de laatste comedyavond van dit voorjaar met:

Tom Montfrooij. Hij trad al eens eerder op in De Buitenpoort, maar heeft inmiddels een nieuwe show. Hij besloot op relatief late leeftijd om stand up comedian te worden. Door zoveel mogelijk kilometers te maken werd hij al gauw een bekend gezicht in de comedy. Het harde werken werd een paar jaar later ook beloond. Want met al zijn stand up comedy ervaring deed Tom Montfrooy mee aan het Cameretten Festival waar hij zowaar een welverdiende finaleplek won.

Eric Goossens. Een jonge stand up comedian die een prettige comedy stijl heeft. Zijn comedy show is absurd en scherp. Zij tempo ligt aangenaam hoog. Niet verwonderlijk want Eric Goossens volgde een artiestenopleiding en studeerde af in de richting Theater. Dus Goossens weet wel hoe een comedy show moet samenstellen en welke ingrediënten er nodig zijn om u op het puntje van uw stoel te krijgen. Eric Goossens is onderdeel van een nieuwe golf van Brabantse comedians.

Bas Birker. Bent u in nood en heeft u een enorm gebrek aan harde lach. Dan is Bas een goede remedie. Nog succesvoller dan Ibuprofen. Deze Nederlandse cabaretier is oorspronkelijk afkomstig uit Tilburg, maar tegenwoordig woonachtig in Vlaanderen. In België uitgegroeid tot bekende cabaretier en een van de meest gevraagde stand up comedians van het land.

Felix van den Berg. Vanavond de “talentspot” Een blessure aan beide knieën leidde bij de Nijmegenaar tot een helder besluit: comedian worden. Door zijn optredens door het hele land, heeft hij minder drang om overdag de lolbroek uit te hangen. “Huisgenoten zeggen vaak: Grappen maken, dat doe je vanavond op het podium maar.”

Paul van London is de “Master of Ceremony”

aanvang 20.00 uur, foyer open: 19.30 uur.

Entree: 11 euro (incl.btw)

<< bestel online je tickets >>

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>