Uitverkocht | Oud en Nieuw Feest

UITVERKOCHT

BEGIN 2017 BRUISEND… IN DE BUITENPOORT

Voor het beste, bruisende begin van 2017 ga je natuurlijk naar de Buitenpoort.

Al jaren bekend om de gezelligste Oud en Nieuw Party van de regio. 

Een avond voor de buis hangen en oliebollen eten kan leuk zijn, maar je wordt er ook een beetje duf van. Die dufheid en de overtollige pondjes kun je er bij de Buitenpoort lekker uit dansen.’

Er kan lekker geswingd worden op de best dansbare muziek van de afgelopen decennia. Van pop tot disco en van rock tot funky housemuziek van nu met DJ Antoine. Niet alleen 'zijn' muziek zal bijdragen aan een topsfeer, ook een spectaculaire lichtshow. 

De ervaring leert dat het feest snel is uitverkocht, dus wees er snel bij.

De minimum leeftijd voor de Van Oud tot Nieuw Party is 18 (hier wordt streng op gecontroleerd; ID KAART VERPLICHT).

Kaarten (á € 12,50,-) kunnen uitsluitend worden gereserveerd via www.debuitenpoort.nl. De entreebewijzen kunnen op donderdag 29 december tussen 16:00 en 20:00 uur opgehaald worden (contant en  pinnen is mogelijk). Alleen op vertoon van de retour mail zijn de kaarten op te halen.

Niet afgehaalde kaarten gaan ná 20.30 uur in de vrije verkoop. 

De oud en Nieuw Party start ( op 1 janauri 2017 ) om 01:00 uur en duurt tot 05:00 uur.

Namens het Buitenpoort-team wensen we iedereen alvast fijne dagen en een gelukkig en gezond 2017 toe.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>