Top 2000 met Summerland

16 december “Summerlands” Top 2000 avond in De Buitenpoort.

Aan het einde van het jaar is een groot deel van Nederland in de ban van de Top 2000. Het meest beluisterde radioprogramma van Nederland begint standaard op eerste kerstdag en eindigt op oudejaarsdag om middernacht. De Top 2000 is een traditie (vanaf 1999) en zal de vraag zijn of Queen’s “Bohemian Rhapsody” voor twintigste keer op 1 zal staan? Wil je de bekende en mooiste nummers “live” horen?  Dat kan in De Buitenpoort! Op zaterdagavond 16 december zal De Buitenpoort het decor zijn van “Summerlands” Top 2000 avond. Een avond in het teken van het beste van de Top 2000 vertolkt door de bekende uit Nijmegen afkomstige coverband Summerland. Sinds enkele jaren is de Huissense Lindy Kloppenburg de leadzangeres van de band die rockklassiekers ten gehore brengt, maar ook discosongs en ballades. De muzikanten zullen live een groot aantal hits uit de Top 2000 spelen. Wat te denken van nummers van Queen, David Bowie,  Anouk, Eagles, Golden Earring, Danny Vera, Prince, Abba en ga zo maar door. We gaan er als vanouds weer een mega gezellige avond van maken, zoals altijd wanneer wij Summerland mogen ontvangen! De lekkerste meezingers en tofste hits allertijden, gespeeld door deze fantastische band.

Komt allen en laat Huissen ook een Top2000 stad zijn!

Aanvang 20:30 uur

Let op; géén toegang na 22.30 uur!

Zorg dat je met je gezelschap dus voor deze tijd binnen bent!

Leeftijd 18+

Direct tickets bestellen

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>