Top 2000

Top 2000 met live Summerland en Dj & presentator Kinki Sminki,

<< koop direct je tickets online >>

Een primeur voor Huissen, een heuse Top2000 party!

En wel met een bijzondere invulling.

Op zaterdag 21 december is De Buitenpoort gastheer van de alom bekende top cover- annex feestband Summerland die live nummers uit de Top2000 speelt. Die nummers zijn tevens de favorieten van de bezoekers, want die kunnen voor hun toppers uit de lijst der lijsten van de popmuziek kiezen via de Facebookpagina van De Buitenpoort.

De stemming begint op 1 december a.s. en duurt een week. Net als de stemming voor de echte Top2000.

Dj en presentator deze avond is Kinki Sminki alias Hans Schmeinck. Zingen en swingen geblazen, want op alle nummers kun je zowel met je benen en armen als met je mond meedoen. Of het nou die rockklassieker uit de 60's is, die discokneiter uit de 70's, dat foute 80's pophitje, die 90's floorfiller of een topper uit dit millennium.

Komt allen en laat Huissen ook een Top2000 stad zijn!

Aanvang 20:30 uur

Entree € 10,-

Leeftijd 18+

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>