TLH-presents THE ELECTRIC SUGAR!!

Vrijdag 10 november.

TLH-presents THE ELECTRIC SUGAR!!

The Electric Sugar is een Nederlandse rock-'n-rollband. Hun stijl laat zich het best omschrijven als rauwe bluesrock gecombineerd met snelle rock-'n-roll en een vleugje sixties-garagerock. Ze zijn beïnvloed door bands als The Doors, Howlin' Wolf, Led Zeppelin en The Animals. Het is nog geen oud en nieuw maar het wordt wel lekker knallen met deze gasten in de Buitenpoort.

Zaal open 20.30 uur en leden van TLH-presents hebben gratis entree.

Niet leden betalen EUR 12,50.

LET OP: kaartverkoop gaat via TLH-presents. Ticket via onderstaande link:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/tlh-presents-the-electric-sugar

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>