TLH presents: Seewolf

23 maart: TLH presents:  Seewolf

Over wolven is al genoeg geschreven en gezegd, maar deze moet je echt zien: SEEWOLF! (vandaar de naam natuurlijk…) De band reist op zaterdag 23 maart vanuit het koude noorden van Friesland speciaal voor ons naar het warmhartige Huissen. Overtuigde eenvoud, angstaanjagende rust, onderbroken door een razende wind. Dat is het geluid van Seewolf. In de muziek hoor je dat de mannen een passie hebben voor minimalisme, maar de tijd durven te nemen om hun verhaal te vertellen. Kortom; alternatieve, atmosferische pop-rock met een psychedelisch tintje.

Hun debuut EP 'Moonwater' is in verscheen in 2019 en in 2022 werd de EP 'High Hopes' uitgebracht. Momenteel wordt er gewerkt aan een full-length album.

Het verhaal rond hun 24-sporen-tapemachine, geïmporteerd uit USA, is al prachtig. Lees dit verhaal  na op hun site of op die van 3voor12.

Zaal open: 20:30 uur en leden van TLH-presents hebben gratis entree.  Niet-leden € 12,50 (excl servicekosten).

LET OP: kaartverkoop gaat via TLH-presents. Ticket via onderstaande link:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/tlh-presents-seewolf

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>