TLH

TLH presents: QUEEN’S PLEASURE 

 

Queens Pleasure is de  nieuwe Brit Rock sensatie uit Amsterdam. Eigentijdse mix van The Who, Blur en Fountains DC. Met de agressie van The Ramones en de melancholie van The Smiths. En dat konden we afgelopen jaar op het festival Under the Milky Way al zien. Ze maakten twee jaar geleden een flitsende start in de Oosterpoort Groningen toen er door de pandamie de klad in kwam. Maar de QP-TGV is weer gestart. De mannen meestal, op de bassist na -hij in extravagante kledij, in strakke vintage pakken op het podium. Zoals gezegd, de TGV is weer op gang gekomen dus Queens Pleasure nu nog te zien in deze intieme setting!

Leden van TLH hebben gratis toegang.

Geen lid. Dan kost een ticket 15 euro. De verkoop gaat via TLH. Zie link hieronder.

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/tlh-presents-queens-pleasure-

Je kan natuurlijk ook lid worden op deze avond.

Zaal open 20.30 uur.

Aanvang circa: 21.30 uur

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>