THL presents: AWASH

AWASH

TLH presents: AWASH. De band maakt melodische gitaarpop met accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave. Ze maakten dit jaar indruk op festival “Under the Milky Way”. Met een charismatische zanger die klinkt als Eddie Vedder zetten deze vijf ras muzikanten een vette show neer. Muziek is emotie. Hoe kom je aan een naam voor een band? Zoek je gewoon in een Engels woordenboek en je begint bij de A, en dan kom je al snel de naam “Awash” tegen dat “overspoeld” betekent.  Dit was meteen passend bij wat ze deden. Overspoeld van emoties!

Zaal open: 20.30 uur. Entree: € 10,- (leden TLH-presents gratis)

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/awash-melodische-gitaarpop-met-eddie?fbclid=IwAR1GUpTSS0nCBrulngRRS_7ZOjw1GrMVWUeYkwYNkTh3Ede228g9fCOpzI0

Awash wil een derde Album uitbrengen op Vinyl en op CD!!Een nieuw album kan mogelijk worden met jouw steun en bijdrage! Denk jij 'ja, dat vind ik ook' dan kun je ze helpen met het uitbrengen van hun album! Check de tegenprestaties en pre-order het album of maak een vrije donatie  via onderstaande  link

https://www.voordekunst.nl/projecten/14524-derde-albumto-where-the-river-starts

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>