The Zac Schulze Gang” + support: Deep Rusty Waters.

8 maart 2024.  “The Zac Schulze gang”

"Soms bezoek je een festival en zie je een band die je gewoon wegblaast. We hebben het over een “Hard-hitting, upbeat blues rock trio uit Kent, Engeland.

De jonge “Zac Schulze Gang” heeft een reputatie opgebouwd als een van de hardst werkende bands in Engeland.

Het opwindende spel van gitarist/zanger Zac Schulze wordt bijgestaan door de ijzersterke ritmesectie bestaande uit zijn broer

en drummer/zanger Ben Schulze en bassist/zanger Ant Greenwell . Ondanks dat ze nog jong zijn, zijn ze alle drie al doorgewinterde

muzikanten die hun sporen hebben verdiend in het pub- en clubcircuit in het Verenigd Koninkrijk. 240 gigs in 2023! September j.l. speelden ze op

uitnodiging op Eric Clapton’s beroemde “Crossroads gitaar festival” in Los Angeles en ze maakten indruk en mochten er

nog een extra concert aan toevoegen. The Zac Schulze Gang moet je zien en horen. Het wordt een enerverende avond. De lekkerste covers, op hun manier gebracht,

worden afgewisseld met eigen werk. Hun eerste “headliner” gig in Nederland!

 

Enige quotes:

"Zac Schulze gaat verder in de traditie van Rory Gallagher, high energy blues Rock and Roll" - Donal Gallagher (Rory Gallagher's broer)

“ZSG is -no nosens- rondscheuren en de zaal in vuur en vlam zetten” - Steve Beebee (Planet Rock Radio UK)

 

Support: Deep Rusty Waters. Na een bewogen afgelopen jaar staan de drie heren en 1 dame voor het eerst weer op het podium.

Een stevige alternatieve rockband, hier uit de regio, met voornamelijk eigen nummers.

Entree: € 15.00 euro.

Deur open: 20.00 uur

 

Direct tickets bestellen

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>