“The Zac Schulze gang”

Verwacht 8 maart 2024.  “The Zac Schulze gang”

"Soms bezoek je een festival en zie je een band die je gewoon wegblaast. Nou dit overkwam ons vorig jaar en “Nico van Big D bookings” onlangs toen hij deze band live zag optreden! Geen wonder dat hij ze direct toegevoegde aan de selectie van het bureau."

The Zac Schulze Gang, opgericht in Gillingham (Zuidoost-VK) in 2020, heeft een reputatie opgebouwd als een van de hardst werkende bands in Kent. Gebouwd op het spel van opwindende gitarist/zanger Zac Schulze, kanaliseert de bende hun liefde voor artiesten uit de 20e eeuw om razendsnelle blues- en rockmuziek te produceren

Zac wordt bijgestaan door de ijzersterke ritmesectie bestaande uit bassist/zanger Ant Greenwell en zijn broer en drummer/zanger Ben Schulze. Alle drie zijn het doorgewinterde muzikanten die hun sporen hebben verdiend in het pub- en clubcircuit in het Verenigd Koninkrijk.

Genomineerd voor drie prijzen in de UK Blues Awards 2023, wordt hun talent en hoge energie over de hele wereld erkend en dan hebben wij ze staan in maart 2024. Zac werd onlangs nog uitgenodigd te spelen met de “Band of Friends” in Italië, en heeft een uitnodiging op zak om zich te laten horen op het beroemde “Crossroads gitaar festival” in Los Angeles.

"Zac Schulze gaat verder in de traditie van Rory Gallagher die high energy no-holds blues Rock and Roll speelt" - Donal Gallagher (Rory Gallagher's Brother)

The Zac Schulze Gang moppert niet over verloren liefde; hun kijk op bluesrock is “no nosens rondscheuren en de zaal in vuur en vlam zetten” - Steve Beebee (Planet Rock Radio)

“Deze band is voorbestemd voor bluesrockglorie, vang ze wanneer je kunt. Jonge levendige, pittige deuntjes, pittige noten, geen vullers hier, gewoon een briljant optreden. - Colin Campbell (Blues is belangrijk! Tijdschrift)

Beinvloed door bands als: Stevie Ray Vaughan, The Beatles, The Who, Dr. Feelgood, Rory Gallagher, Nine Below Zero, Ian Dury,

Binnenkort meer info over deze avond.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>