The Brew + support: Stennes

De onvolprezen Britse psychedelische rockband The Brew speelde al in 2010 en 2011 in De Buitenpoort-Huissen bij wijze van spreken "het dak er af" en dat zouden ze op 4 maart j.l. ook hebben gedaan. Echter door ziekte werd dit concert geannuleerd.

Maar er is een nieuwe datum, 4 november 2018. 

Met o.a. duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin en hedendaagse bands als Wolfmother, staan de mannen garant voor stevige melodieuze rock. The Brew: met de charismatische frontman Jason Barwick op gitaar/zang (een jongere creatie van Jimmy Page van Led Zeppelin) pakt met gemak hun delen uit de jaren zestig en zeventig en steken de rock in een erg verfrissend nieuw jasje. Op bas de ervaren Tim Smith en de weergaloze drummer Kurtis Smith, die ook wel de "Bruce Lee of the Drum Kit" wordt genoemd, maakt het trio vol. Op het podium spat de energie er vanaf! 

Op 5 oktober komt hun nieuwe album “In the art of persuasion” uit. In hun gelijknamige tour is ook De Buitenpoort opgenomen en ongetwijfeld zal er veel nieuw werk te horen zijn. De band is een verplichte kost voor de rockers. Ken je ze nog niet. Laat je dan verbazen door de 120% "on stage".   

Support: Stennes : "in the memory of Rory Gallagher". Uitgangspunt zijn de albums  'Live in Europe' en 'Irish Tour '74' van  de in 1995 overleden Ierse gitaarheld. Stennes eert de muziek van Gallagher.

Deur open: 15.00 uur. Aanvang 15.30 uur. Entree € 13 (aan de deur € 17). 

 

https://youtu.be/-ElhJllM6lI

vvk-adressen: CD-shop Kroese- Arnhem, Foto van Eimeren in Huissen en cafetaria Braulio in Angeren. (aan de deur € 17).

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>