Agenda

Sunday Comedy Live

Evenals vorig jaar ook dit jaar een Sunday Comedy Live. Een unieke mix van keigoede comedy, mooie (live) muziek en heerlijke hapjes. Een perfecte invulling voor de zondagmiddag. Tijdens deze editie treden deze comedians op: Harry Glotzbach, Johan van Gulik  en evenals vorig jaar is de MC Jurg van Ginkel. Muziek komt van het duo Mood. 

Foyer open om 14.00 uur en de aanvangstijd is 14.30 uur, inclusief welkomstcocktail. Er worden gedurende de middag tal van luxe hapjes geserveerd.  Entreekaartje: €14,50.  

Harry Glotzbach staat al jaren aan de top van de Stand Up Comedy. Laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om zich heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Hij brengt het met een flinke saus vileine humor en steekt de draak met de werkelijkheid. Wat schreven anderen in het verleden  over Harry: “De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. Glotzbach was overtuigend” (De Volkskrant).

“Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland”(Harry’s moeder). 

Amsterdammer Johan van Gulik maakt stand up comedy die je gerust de overtreffende trap van hilariteit mag noemen. Hij is een droogkloot pur sang maar daarnaast ook nog eens een taalvirtuoos eerste klas. Hoe hij die vondsten allemaal bedenk, het ontgaat werkelijk iedereen. Zijn grappen zijn soms op het randje, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem direct vergeeft. Met een geheel eigen nonchalante stijl serveert hij op indrukwekkende wijze zijn grappen aan het publiek.

 Net als vorig is Jurg van Ginkel Mc ( = master of ceremony).  Hij is een persoon die uit elk onderwerp wel wat leuks weet te persen. Deze sympathieke Utrechter won in 2008 het AKF Comedy Concours i.s.m. Loungin’ Laughs. Als lid van het Comedyhuis treedt hij wekelijks in het Nederlands en Engels op als stand-up comedian.  

De muzikale invulling van Sunday Comedy Live wordt verzorgd door Mood, ofwel zangeres Mieke van Mierle en gitarist Marty Jansen. Beide spelen ze ook bij de coverband “New Sensation”. Op hun eigen akoestische manier spelen zij bekende songs van o.a. Amy Winehouse, Michael Jackson, Snow Patrol en Bill Withers.

<bestel je tickets online>

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda