Sunday Comedy Live

Sunday Comedy Live een unieke mix van keigoede comedy, mooie (live) muziek en heerlijke hapjes en dito drankjes.

Een perfecte invulling voor de zondagmiddag. 

Zaal open 13:30 uur, aanvangsttijd is 14.00 uur, inclusief welkomstcocktail. Er worden gedurende de middag tal van luxe hapjes geserveerd.

Entreekaartje: € 14,50.

<< online tickets bestellen >>

Edo Berger is een veelzijdig en energiek cabaretier en presentator. Won in 2010 het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival en in 2008 won hij solo het Rabo Camuz Kleinkunstfestival. In 2012 was Edo halve finalist van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. En …hij stond al eens op het podium van De Buitenpoort. Maar dat is alweer van jaren geleden. Edo is een grote energieke verschijning op het podium en is een van de vaste spelers in het Amsterdamse Comedy Café. Ook is hij veelvuldig te zien in het Engelstalige circuit. Dat bracht hem op podia in o.a. Oslo, Copenhagen, Berlijn, Tokyo en Moskou.  

Arie Koomen is een stand-up comedian en grafisch vormgever. Samen met Silvester Zwaneveld speelde hij bij het stand-up comedygezelschap de Comedy Explosion tot ze bedachten om samen te spelen. Op Cameretten (lang geleden ;-) )werden ze  tweede met naar eigen zeggen ter plekke verzonnen materiaal. Hij was te zien in het improvisatieprogramma De Lama's (2004-2006), en het comedyprogramma Tequila (2006). Op dit moment heeft hij een volle theater agenda met Silvester met hun programma : Arie & Silvester – Wie?!”, maar wel tijd om op het podium te staan bij De Buitenpoort.

Master of Ceremony is een vertrouwd gezicht inmiddels. Paul London. Vaste bezoekers weten inmiddels dat zijn roots ergens in het Westen liggen, een tijdje in Nieuw Zeeland verbleef en hier in deze buurt zijn liefde vond. Hij maakt inmiddels faam in het comedy circuit en is gastheer, ofwel de Master of Ceremony van deze Sunday Comedy Live.

De muziek komt deze middag van Jochem Nuva Macaré, ook wel bekend als Nuva27. Hij is een Nederlands-Indonesische artiest en ook wel te omschrijven als een rocksinger, pianist en keytarist. Hij brengt muziek gearrangeerd voor de piano van Jerry Lee Lewis tot Guns ’n Roses en van Led Zeppelin tot aan Janis Joplin. Heel wat anders, lekker anders lekker apart

<< online tickets bestellen >>

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>