Agenda

Sunday Comedy Live

Sunday Comedy Live 

Sunday Comedy Live is een gloednieuw entertainmentconcept, een unieke mix van keigoede comedy, mooie (live) muziek en heerlijke hapjes. Een perfecte invulling voor de zondagmiddag. Op deze eerste editie treden deze comedians op: Said el Hassnaoui, Vincent Geers en (mc) Jurg van Ginkel. En zangeres Lindy Kloppenburg en gitarist/zanger Cldyde Bonink. 

De aanvangsttijd is 14.00 uur, inclusief welkomstcocktail. Er worden gedurende de middag tal van luxe hapjes geserveerd.  Entreekaartje: €14,50. 

Said is ook wel bekend als WestSaid is een entrepreneur, stand-up comedian en presentator. Said is een vast lid van de Comedy Explosion en Badaboom. Hij is de winnaar van het UICF Talent Award en Comedy Slam 2014. Een van de meest optredende MC’s van Nederland en een comedian bij wie je al moet lachen als hij opkomt. Hij pakt het publiek in met leuke verhalen en met zijn hoge energie houdt hij het publiek met gemak in zijn ban. Said heeft opgetreden in Marokko, België, Duitsland, Schotland en Spanje. 

Vincent speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland en een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam. Hij won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Tevens is Vincent regisseur en schrijver voor tv en theater, waaronder Dino (RTL5), Het Correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity Stand-up (Comedy central), Televizierringgala ( Npo1) en The roast of Gordon (Comedy Central). 

Mc ( = master of ceremony) Jurg is een artiest die uit elk onderwerp wel wat leuks weet te persen. Deze sympathieke Utrechter won in 2008 het AKF Comedy Concours i.s.m. Loungin’ Laughs. Als lid van het Comedyhuis treedt hij wekelijks in het Nederlands en Engels op als stand-up comedian. 

De muzikale ivulling van Sunday Comedy Live wordt verzorgd door Red Acoustic, ofwel Lindy Kloppenburg en Clyde Bonink. Vocalist Lindy ontdekte op 9-jarige leeftijd de passie voor zingen en performen op een podium. Ze studeert Artiest/Muziek op het Rijn IJssel in Arnhem. De sound en songteksten van o.a. Amy Winehouse, Etta James en Stevie Wonder hebben haar geïnspireerd om zich te gaan ontwikkelen in dit genre, pop met een touch of soul en Funk. Ze startte haar eerste pop coverband op 13-jarige leeftijd en stond hiermee op verschillende podia. 

Gitarist/vocalist Clyde studeert Artiest/Muziek op het Rijn IJssel in Arnhem. Op 10-jarige leeftijd leerde hij gitaar spelen en was hij wekelijks te vinden in muziekschool “De Lindeberg” (Nijmegen). Hier begon hij al snel in verschillende bandjes te spelen. Daarmee trad hij al regelmatig op. Clyde komt uit een muzikaal gezin, dus is het niet verwonderlijk dat hij dezelfde passie deelt. Zijn muzikale voorkeur is breed georiënteerd, van pop tot hardrock. Momenteel is hij druk bezig om eigen nummers te schrijven

bestel direct je tickets >>

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda