Summerland New Year Party

Begin 2018 goed, met Otto Lagerfett en Summerland

<<Bestel je tickets online >>

De New Year Party in De Buitenpoort. Dat multifunctionele horecabedrijf in Huissen heeft op zaterdag 6 januari a.s. de primeur van dit nieuwe fenomeen. Mét de toppers Otto Lagerfett en Summerland. Om 2018 meteen goed te beginnen. 

Om meteen duidelijkheid te scheppen, de New Year Party heeft niets van doen met het feest in de nacht van zondag 31 december 2017 op maandag 1 januari 2018. De S(w)ing along Sylvester Party, dé Oud & Nieuw-happening van de regio met Dj Kinki Sminki & Friends. Al zijn er wel drie vergelijkingen: beide evenementen vinden voor het eerst plaats, hebben beide een 100% feestgarantie én de mooie locatie is hetzelfde, De Buitenpoort in Huissen.

De primeur van de New Year Party is op zaterdag 6 januari a.s. en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met entertainmentbureau Lukassen Producties. Dat vaardigt meteen twee van haar grootste toppers uit haar stal af. De Duitse volbloedhengst Otto Lagerfett en de raspaarden van Summerland. 

Otto Lagerfett

Om te beginnen met de hilarische Otto; de grootste Schlager König van dit moment. Hij gaat in stijl naar elk optreden en kleedt zich zoals zijn oudere broer Karl Lagerfeld (de bekende Duitse designer). Al heeft Otto niets met mode maar wel alles met muziek te maken. Met meerdere Top #1-Hits en diverse Goud- en Platina-albums heeft Otto alle tot nu toe bestaande records in platenland verbroken met nur bekende Duitstalige schlager hits. Zoals: Ein Festival der Liebe, Du, Fiesta Mexicana, Griechischer Wein und Marie der letze tanz ist nur für dich. 

Summerland

Allround coverband, een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten en discotheekcircuit. Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Gary Massarella (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel (Leadgitaar en Zang), Frans Hondijk (zang en doedelzak!), Marloez Lamers (zang) laten al sinds mensenheugnis geen dak van welke locatie dan ook heel.

Van Andre Hazes tot John Farnham, van Justin Bieber tot Tina Turner, de band speelt alles. Zelfs op verzoek. Met een geweldige geluidssysteem en lichtshow zal Summerland deze eerste New Year Party op spetterende wijze afsluiten. En 2018 knallend inluiden.


Op zaterdag 6 januari gaan de deuren van De Buitenpoort om 20.30 uur open.

<<Bestel je tickets online >>

Wees er snel bij, want de kans op een uitverkocht huis voor dit nieuwe fenomeen is groot.

Eventueel zijn er nog tickets aan de deur beschikbaar.

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>