Stones-avond met UNDERCOVER.

Stones-avond met UNDERCOVER.

 

Deze keer niet op Paaszondag maar op zaterdag 2 maart de “Stones-avond” met een van de beste Nederlandse Stones tributebands namelijk “Undercover”. Ze stonden al eerder in De Buitenpoort en de band weet er, en die er toen bij waren zullen dat beamen, een heerlijk feestje van te maken.

 

Undercover is een echte live band. Rauw en puur zoals de Stones zijn. Een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en de legendarische riffs van Keith Richards worden in authentieke stemming gespeeld. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. De ultieme Stonessfeer ontstaat door het publiek bij de show te betrekken. Naast de grote hits zoals Satisfaction, Angie, Sympathy for the devil, Paint it black en nog vele andere bekende titels speelt de band ook het wat minder bekend werk. En er zullen zeker nummers voorbijkomen van het onlangs, en heel goed ontvangen, nieuwe album van de Stones. Een ding is zeker: Undercover heeft de muziek van de Rolling Stones goed onderzocht en begrepen en brengt deze met net zoveel passie en lol als de Stones (nog steeds) zelf doen.

 

Een avond vol “Stones” muziek. “Lets spend the night together” op 2 maart.

Zaal open om 20.30 uur.

 

Kaartjes € 13,50

Direct tickets bestellen 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>