Stand up comedy open mic

Stand up comedy open mic

< Bestel direct je tickets>

Neem op 5 oktober een kijkje in de keuken van Stand Up Comedy!

Op een “open mic” komen zowel beginnende als gevorderde comedians nieuw materiaal uittesten en oud materiaal bijschaven.

Zes comedians (drie voor en drie na de pauze) beklimmen het podium om hun laatste hersenspinsels op u af te vuren.

Dit alles aan elkaar gepraat door de ervaren en enthousiaste MC/Host Paul London.

Dit is dé plek waar legendarische grappen en stukken geboren worden en minder geslaagde verzinsels een eenzame dood sterven.

Een laagdrempelig avondje uit waar je zomaar de volgende Hans Teeuwen of Theo Maassen kunt ontdekken!

En dat in de kleine zaal van De Buitenpoort voor een kleine prijs.

Aanvang: 20.00 uur.

Deur open: 19/30 uur.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>