Stand Up Comedy

<< direct online ticktes bestellen >>

De uit België afkomstige Jeroen Leenders is ondertussen een vaste waarde in het stand-upcomedycircuit. Toch blijft hij het spannend houden en introduceert dit jaar de cabaretvoorstelling The Jeroen Leenders Experience. Verwacht geen braaf uitgewerkt verhaal of rode draad en absoluut geen geniaal in elkaar geknutselde kunstwerkjes. “Lower your expectations” en wordt omvergeblazen door zijn pure, ruwe en totaal gestoorde visie op de mens en maatschappij.“ Hij debuteerde als comedian op 8 juli 2007. In 2008 werd hij tweede bij de 123 Comedy Award en was hij later de winnaar van de Gouden Kabouter op het Eindhoven Cabareteske. Jeroen maakt  regelmatig uitstapjes in het Nederlandse Stand Up Comedy circuit, en nu ook op het podium van De Buitenpoort. Jeroen Leenders: “Superieure stand up comedy met een gitzwart randje schreef het Belgische “Het Nieuwsblad”.

Johan van Gulik. Deze Amsterdamse lachspier masseur zaait al jaren dood en verderf in comedy land. Hij is de overtreffende trap van grappig. Hij gaat geregeld door de bodem van de goede smaak heen en zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan. Maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht, dat je hem gelijk vergeeft. Zelfs al zou je een hekel hebben aan ‘020’ dan ga je nog van hem houden. Zijn tongval is herkenbaar en zijn verschijning is ronduit hilarisch. Hij raakt je, pakt je in en verleid je.. Ruwe bolster, blanke pit en een hart van goud. Met zijn Amsterdamse humor betovert hij een bomvolle zaal of een klein gezelschap.

Paul London is op verschillende plekken in het land te zien als vaste Master of Ceremony, en deze avond dus ook weer in De Buitenpoort. Inmiddels is hij ook in het comedy circuit een regelmatige “stand up comedy” verschijning op het podium. Onlangs heeft hij optreden in een dierentuin voor het goede doel. Huh? Dierentuin?

Mag hij wel even uitleggen op donderdagavond 13 december.

Foyer open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur.

Kaarten kosten 10 euro per stuk!

      

<< direct online ticktes bestellen >>

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>