Agenda

Stand Up Comedy

De eerste Stand Up Comedy van 2018

Met,

Jeroen Pater. Hij maakt al meer dan 20 jaar comedy en is oprichter van het Comedyhuis met een eigen comedyclub in het centrum van Utrecht. Verder is Jeroen artistiek leider van het Utrecht International Comedy Festival en speelt daarnaast 200 optredens per jaar. Je kunt hem gerust de spin in het web van de Nederlandse comedyscène noemen.  Zijn stijl is direct, soms op het randje en uitdagend, anekdotisch maar ook vol zelfspot. 

 

Wouter Monden is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij ook een veel gevraagd MC. Bekend is Wouter  onder andere van: Radio 2, Q-musical en Zondag Met Lubach.

 

 

Master of Ceremony is deze avond Paul London. 

Foyer open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur

Entree 10 euro.

<bestel je tickets nu online>

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda