Stand Up Comedy

De eerste Stand Up Comedy van 2018

Met,

Jeroen Pater. Hij maakt al meer dan 20 jaar comedy en is oprichter van het Comedyhuis met een eigen comedyclub in het centrum van Utrecht. Verder is Jeroen artistiek leider van het Utrecht International Comedy Festival en speelt daarnaast 200 optredens per jaar. Je kunt hem gerust de spin in het web van de Nederlandse comedyscène noemen.  Zijn stijl is direct, soms op het randje en uitdagend, anekdotisch maar ook vol zelfspot. 

 

Wouter Monden is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij ook een veel gevraagd MC. Bekend is Wouter  onder andere van: Radio 2, Q-musical en Zondag Met Lubach.

 

 

Master of Ceremony is deze avond Paul London. 

Foyer open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur

Entree 10 euro.

<bestel je tickets nu online>

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>