Stads Quiz spelen......

Doe mee aan de Stadsquiz Huissen 2018! 

De Stadsquiz Huissen 2018 vindt plaats op vrijdagavond 26 oktober. Eén week later, op 2 november, vindt de feestelijke uitslagenavond in De Buitenpoort plaats.

Het verheugt ons, dat na de succesvolle editie 2016, de Stadsquiz Huissen dit jaar weer zal plaatsvinden.

Het jaar 2016 is een jaar van bezinning geweest, waarin we de tijd hebben genomen om na te denken over de toekomst van de Stadsquiz Huissen. Onze belangrijkste conclusie is, dat de stadsquiz een eigen plaats heeft veroverd binnen het scala aan Huissense hoogtijdagen en dat het van meerwaarde voor de Huissense gemeenschap is om de quiz te continueren. Het Huissens Dictee is in de stadsquiz opgenomen.

 

Maar het belangrijkste blijft onveranderd: 

Welk team wordt de slimste van 2018?

Meld je aan www.stadsquizhuissen.nl

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>