Sinterklaasfeest

Zaterdag 19 november 2016

Lieve papa's en mama's en lieve kinderen,

Natuurlijk doet Sinterklaas dit jaar ook Huissen weer aan. Hij heeft gehoord dat er heel veel leuke en lieve en gezellige kinderen in het stadje van plezier wonen. Speciaal voor hen presenteert de Goedheiligman met De Hulpjes Gendt Het Grote Sinterklaasfeest.
Dat wordt gevierd op zaterdag 19 november a.s. van 13.00 tot 14.00 uur. Een wervelende show vol met dans en muziek en gezelligheid van Sint en zijn Pieten.
Wees er snel bij, want de belangstelling voor kaartjes (à €3) is nu al groot. 


Tot op het feest! 

Sinterklaasfeest, laat de kinderen het niet missen.....

Zaal is open vanaf 12:30 uur.

Entree €3,00

Bestel hier je kaarten

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>