Sinterklaas Intocht

Troef Kindertheater met het Groot Buitenpoort Sinterklaas Feest

Sint, Pieten, cadeaus, muziek, zingen en humor

Na de intocht van de Goedheiligman en zijn Pieten op zondag 17 november a.s. in Huissen, is het tijd voor het Grote Buitenpoort Sinterklaas Feest, met Troef Kindertheater! 

Tijdens deze meezing voorstelling zingen we samen met de kinderen bekende en splinternieuwe Sinterklaasliedjes. De kinderen draaien aan een groot rad op het podium en bepalen zo de volgorde van de liedjes. De muziek wordt live gespeeld op, onder andere, gitaar, contrabas en saxofoon.

Uiteraard doen de kinderen volop mee. Hoe goed zij het er samen met Troef vanaf brengen?

Dat bepaalt de jury, en die bestaat uit mensen uit het publiek en/of Sinterklaas.

Een interactief liedjesspel met alleen maar winnaars!
De Goedheiligman komt zondag rond 14.00 uur bij het Looveer in Huissen aan.

De deuren van De Buitenpoort gaan open vanaf 15:00 uur.

ENTREE: GRATIS                                                                       

      

 

 

 
Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>