UITVERKOCHT: Samen 2023 uitzwaaien.......

UITVERKOCHT: Samen 2023 uitzwaaien.......

Dat kan bij De Buitenpoort - De Brood Bar.

Niet op 31 december maar op zaterdag 30 december van 16.00 tot 20.00 uur.

Met jouw familie, vrienden, collega’s etc, 2023 gezellig afsluiten en proosten op een mooi 2024.

In een sfeervol ingerichte zaal genieten van Live-muziek, een winter BBQ en entertainment.

Live-muziek is er van “Mooi weer op straat”. Deze conservatorium geschoolde muzikanten weten met hun muziek elke ruimte te vullen met positiviteit en met de speelse energie die ze uitstralen nemen ze elk publiek mee. Ze zijn o.a. bekend van Oerol waar ze al jaren het publiek vermaken. Meerstemmige vocalen worden afgewisseld door sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon. Jong en oud danst op hun muziek. Een muzikaal feest om het jaar mee af te sluiten.

Verder deze middag nog leuk entertainment om u te verrassen.

Naast de muziek en entertainment is er natuurlijk ook een heerlijke winter BBQ. In de week voorafgaande aan Kerst is 3FM Serious Request’s  glazen huis op de Grote Markt in Nijmegen. Goede doel dit jaar is Stichting ALS Nederland. Voor ons ook een reden om in actie te komen voor ALS. Want met de inkoop van een speciale hamburger “de Bramburger” (vernoemd naar Bram Emmerzaal uit Angeren die aan deze vreselijke ziekte lijdt), doneert De Buitenpoort/De Brood Bar een bedrag naar de Stichting ALS Nederland. Hoe meer mensen we zien op 30 december des te groter het bedrag.

Zien we u op 30 december!!!

 

Direct tickets bestellen:

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>