Rosco P

De bekende Huissense (rock)band Rosco P. gaat een akoestisch optreden verzorgen in De Buitenpoort. En wel in de kleine zaal op zondag 14 juni. Vanaf 14.30 uur. Gratis entree. Maar aangezien er maar 25 bezoekers binnen mogen zijn, is een plekje reserveren vooraf verplicht.

Mail naar info@debuitenpoort.nl. En geef aan met hoeveel personen je wil komen en of zij uit een huishouden komen.


Wie eerst mailt, eerst maalt. Jos, Jos en John (de drie J's maar dan anders, zie foto en luister naar hun muziek ;-)) gaan lekkere semi-akoestische versies van bekende pop- en rocknummer spelen. Be there!


Ps mocht het onverhoopt goed/beter weer zijn en kan er buiten gespeeld worden en zijn meer bezoekers mogelijk/welkom!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>