Roparty 2024

ROPARTY 2024

Kom samen met ROPARUN Team 031 Lingewaard het leven vieren op vrijdag 22 maart tijdens de ROPARTY in De Buitenpoort. Met de aankoop van je entree ticket doneer je direct aan stichting ROPARUN en support je Team 031 Lingewaard. Op vertoon van je entree ticket ontvang je een ROPARUN lot t.w.v. € 2,50 waarmee je mooie prijzen kunt winnen; van een auto en vakantiecheques tot Airfryer en bioscoopbonnen.

Je wordt vanaf 20:30 uur ontvangen met een welkomstdrankje en tijdens de avond worden er diverse hapjes geserveerd. Coverband ‘NEW SENSATION’ zal er deze avond vast en zeker weer een geweldig feest van weten te maken. Dus, kom op 22 maart naar De Buitenpoort en vier dit feestje met ons mee zodat we samen bijdragen aan ondersteunende zorg voor mensen met kanker.

Tickets á € 15,- vanaf 18 jr. (incl. 1 ROPARUN lot t.w.v. € 2,50) zijn te koop in De Brood Bar. Graag contant afrekenen. Online via: https://www.031lingewaard.nl/roparty

Namens Team 031 Lingewaard alvast bedankt voor je support!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>