Roparty

Op vrijdagavond 17 maart barst de ROPARTY los in De Buitenpoort te Huissen.

Wij hopen jullie in grote getalen te mogen ontvangen!  Het bedrag van € 10,-, wat jij betaalt voor jouw toegangskaartje, komt geheel ten goede aan het goede doel van stichting ROPARUN; 

'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Samen voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker.

Team 031 Lingewaard organiseert dit feest in samenwerking met De Buitenpoort. De geweldige band "NEW SENSATION" zal deze avond geheel belangeloos de sterren van de hemel spelen. Je ontvangt een gratis welkomstdrankje en gedurende de avond worden er diverse hapjes geserveerd. Er wordt ook een loterij gehouden, waarvan de opbrengst natuurlijk ook weer ten goede komt aan stichting ROPARUN.

 

Aanvang 20:30 uur

 

TICKETVOORVERKOOP VANAF 27 JANUARI VIA DE BROODBAR HUISSEN EN BIJ CAFETARIA BRAULIO IN ANGEREN (ALLEEN CONTANT)

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>