Rockstreet

Op Hemelvaartsdag donderdag 9 mei is er weer Rockstreet in Huissen.

Bij de Buitenpoort wordt om 14.00 uur binnen de aftrap gedaan met de band HOOFS. Ontstaan op de golf van de huidige lichting (post-)punk en sociaal-politiek geëngageerde bands uit de UK brengt HOOFS muziek die dwars door je heen trapt, rauw, hoekig en visceraal. Op de randen van punk, post-punk en noise balancerend, grijpt HOOFS je bij de keel en laat niet meer los. Andere twee sets zijn om 15.30-16.00 en 17.00-17.30 uur.

Buiten speelt de band SEEWOLF. Overtuigde eenvoud, angstaanjagende rust, onderbroken door een razende wind. Dat is het geluid van Seewolf. In de muziek hoor je dat de mannen een passie hebben voor minimalisme, maar de tijd durven te nemen om hun verhaal te vertellen. Kortom; alternatieve, atmosferische pop-rock met een psychedelisch tintje. Eerste set om: 14.45 uur. De andere twee sets zijn om: 16.15-16.45 en 17.45-18.15 uur.

De door de voormannen Chris Hordijk en Jeroen Doppen opgerichte band BOX OF KINGS brengt eigenheid, lef en bevlogenheid naar het podium. Ze halen je dichtbij en blazen je omver. Melodieuze 70's Rock voor liefhebbers Tom Petty, The Babys. Deze door de wol geverfde muzikanten gaan Rockstreet om 18.30 uur afsluiten in de zaal van De Buitenpoort.

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>