Rockstreet

18 mei Hemelvaart is er opnieuw “Rockstreet” in het centrum van Huissen. Op verschillende locaties organiseert “TLH-presents” livebands. Zo ook bij De Buitenpoort. Hieronder de drie bands die zijn geprogrammeerd bij De Buitenpoort. Aanvang “Rockstreet” is 14.00 uur. Het volledige programma is te vinden op de site en facebookpagina van “TLH Presents.

De band “Rockford” is alles wat een rockband zou moeten zijn. Geïnspireerd door de Seattle grunge legendes Soundgarden, Pearl Jam en Alice In Chains speelt deze 3 mans formatie heavy, grinding, slow-riffing detuned stoner rock die zo pop klinkt als The Beatles. Eén keer luisteren naar de nummers en stiekem betrap je jezelf erop dat je de teksten de hele dag loopt te zingen. Zijn gaan in de middag 3 sets spelen. Eerste set begint om 14.45 uur.

Op het Buitenpodium staat “Frantic Vermin”. Vrij vertaald een panische schorriemorrie. Ze spelen psychobilly (een samensmelting van Rockabilly en punkinvloeden) met veel up-tempo songs. Vandaag de dag gooien deze spijkerharde knakkers nog meer in de strijd. Ska, rhythm & blues, country, oldskool rock’n’roll met ballen, surf… als het maar swingt en power heeft! Stilstaan is bij hen geen optie. Ook voor “Frantic Vermin” 3 sets. Aanvang eerste set: 15.30 uur.

 

Afsluiter van deze editie van Rockstreet is “Rrrags”. Weg met de 3J’s! Hier is RRRags, een rocktrio dat bestaat uit muzikanten uit België en Nederland. De drie R’en staan voor de voornamen van de bandleden. Wanneer bladen als “metalfan” en “bluesintown” over je album gaan schrijven zal het een mooie mix zijn. Hou het op stevige groovende rock, met psychedelische accenten, hier en daar een vleugje soul en funk, 70s rockinvloeden en nummers met een bluesgehalte. Ofwel zoals het blad “Never mind the hype” over hun album “High-Protein” schreef: Ron, Rob en Rob met een fikse smak vuige vintage en bluesy rock.

Aanvang 20.00 uur.

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>